Είστε εδώ
Αρχική > ΟΛΕΣ οι ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Το ΠΑΛΑΙ στο Δήμο Γαλατσίου

Το ΠΑΛΑΙ στο Δήμο Γαλατσίου

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ για 40 ΧΡΟΝΙΑ!

Με ανακοίνωσή του στα social media ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Μαρκόπουλος ανακοινώνει τη παραχώρηση στο Δήμο του Ολυμπιακού Ακινήτου ΠΑΛΑΙ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ για 40 χρόνια από σήμερα 12/9/2024.

Είναι έτσι σαφές (αν και δεν είδαμε ακόμη τους όρους αυτής της παραχώρησης) ότι η πλήρης εκμετάλευση και λειτουργία της εγκατάστασης θα γίνεται πλέον από το Δήμο Γαλατσίου, και θέλουμε να εμπίζουμε προς όφελος ΟΛΩΝ των Δημοτών του Γαλατσίου.

Η ανακοίνωση:

Η 12η Σεπτεμβρίου 2024 θα μείνει πάντα χαραγμένη στο μυαλό μου, όχι μόνο το δικό μου αλλά και όλων των κατοίκων του Γαλατσίου γιατί μετά από συλλογικές προσπάθειες μιας δεκαετίας, το ΠΑΛΑΙ γίνεται και επισήμως δικό μας.

Ένας χώρος με τεράστιες δυνατότητες, στις οποίες πιστέψαμε από την πρώτη στιγμή παρά τις σκηνές εγκατάλειψης που αντικρίσαμε. Ένας χώρος που του δώσαμε ξανά ζωή αναλαμβάνοντας τη διαχείρισή του για περιορισμένα χρονικά διαστήματα, με συγκεκριμένες δεσμεύσεις κάθε φορά, και παρόλες τις δυσκολίες καταφέραμε να τον μετατρέψουμε σε ένα σύγχρονο κέντρο πόλης, σε έναν πρότυπο χώρο αθλητισμού και πολιτισμού.

Ως Δήμαρχος, λοιπόν, οφείλω εκ μέρους όλων των συμπολιτών μου ένα μεγάλο προσωπικό ευχαριστώ στον Υπουργό Οικονομικών κ. Κωστή Χατζηδάκη, που με προσωπικές του ενέργειες έκανε αυτό το όνειρό μας, πραγματικότητα. Ένα ευχαριστώ από καρδιάς στο Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργό , κ. Θανάση Νέζη ο οποίος στάθηκε αρωγός σε αυτή την προσπάθειά μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ νιώθω ότι οφείλω, όμως, και σε κάθε συνεργάτη μου στον Δήμο που δούλεψε σκληρά όλα αυτά τα χρόνια για την αναμόρφωση και υποδειγματική λειτουργία του ΠΑΛΑΙ μας. Αλλά και σε καθέναν και καθεμία από τους χιλιάδες συμπολίτες μας, που τόσα χρόνια γεμίζουν κάθε μέρα το ΠΑΛΑΙ, γιατί όλοι μαζί αποδείξαμε στην πράξη ότι στα χέρια μας αυτός ο χώρος μπορεί να λειτουργήσει ως πρότυπο. Κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε!

Αγαπητοί μου φίλοι, ο ενθουσιασμός μου και η συγκίνησή μου είναι δύσκολο να εκφραστούν με λόγια,αυτή την ιστορική στιγμή για την πόλη μας. Επιτρέψτεμου μόνο να σας εξομολογηθώ αυτό: Νιώθω μεγάλη ευτυχία που τόσα χρόνια μας εμπιστεύεστε και έχετε δώσει στην ομάδα μου και σε μένα την ευκαιρία να εκπληρώσουμε τα όνειρα όλων μας. Όνειρα δικά σας και δικά μας. Όνειρα που τολμήσαμε να τα μοιραστούμε μαζί σας από την πρώτη μέρα και να τα φωνάξουμε δυνατά, τόσο δυνατά που δεν σταματήσαμε ούτε στιγμή να τα κυνηγάμε, μέχρι να έρθει το πλήρωμα του χρόνου και να δικαιωθούμε.

Αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένος, που από αυτή τη θέση που μου έχετε εμπιστευτεί, μπορώ να βάζω το λιθαράκι μου και να βλέπω να γίνονται πραγματικότητα, όσα ονειρευόμαστε όσοι ζούμε στο Γαλάτσι από μικρά παιδιά.

Το λέμε άλλη μια φορά για να το πιστέψουμε όλοι μας: Η Ολυμπιακή εγκατάσταση του ΠΑΛΑΙ ανήκει από σήμερα και για 40 χρόνια στον Δήμο Γαλατσίου.

Σίγουρα μια θετική εξέλιξη για το ΠΑΛΑΙ και το Δήμο Γαλατσίου. Ελπίζουμε και ευχόμαστε κάθε χρηστή και διάφανη διαχείριση!

Διαβάστε

Σχετικά άρθρα

Πάνω