Είστε εδώ
Αρχική > ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ > ΜΠΑΣΚΕΤ > Εκλογές στο Μπάσκετ!

Εκλογές στο Μπάσκετ!

Για ένα Μη-Στοιχηματικό Αθλητισμό (?)

Στις 15 Σεπτεμβρίου 2024 στις 12:00, η διοίκηση της ομοσπονδίας μπάσκετ έχει καλέσει τα μέλη της σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση.

Από τη ΓΣ αυτή θα προκύψει και η νέα διοίκηση της ομοσπονδίας, με την απερχόμενη διοίκηση να λογοδοτεί για τα πεπραγμένα της στη διάρκεια της θητείας της.

Είναι κοινό αίσθημα των φίλων του μπάσκετ, ότι η Διοίκηση Λιόλιου, πολύ λίγα έκανε σε σχέση με αυτά που είχε υποσχεθεί για το Ελληνικό Μπάσκετ στο σύνολό του.

Είναι επίσης γνωστό, ότι ο κ. Λιόλιος, παραλαμβάνοντας τη Διοίκηση από τη Διοίκηση Βασιλακόπουλου, είχε μια «καυτή» πατάτα στα χέρια της, ένα ανοικτό θέμα παράνομου στοιχηματισμού στο ημιεπαγγελματικό – ερασιτεχνικό γυναικείο μπάσκετ.

Ταυτόχρονα, είναι γνωστό ανάμεσα στους φιλάθλους του Ερασιτεχνικού Μπάσκετ, ότι ακόμα και σε τοπικό επίπεδο, στις εξέδρες των αγώνων, εντεταλμένοι των στοιχηματικών εταιρειών ενημέρωναν online για την εξέλιξη των παιχνιδιών αυτών που εμφανίζονταν σε λίστες στοιχήματος εταιρειών ανά το κόσμο.

Σήμερα, όπως πληροφορούμαστε από ελληνικά και διεθνή sites, μια παίκτρια και η προπονήτρια της “Ελευθερίας Μοσχάτου” είναι στα μανταλάκια, λόγω αδυναμίας (?) της ΕΟΚ!

Δυο Ελληνίδες φιγουράρουν πλέον στο επίσημο site της FIBA. 
Η προπονήτρια Κατερίνα Χατζηδάκη και η αθλήτρια Ευαγγελία Νάτσκου
τιμωρήθηκαν επίσημα ως τον Μάιο και Φεβρουάριο του 2025. 
Ξέρετε γιατί; «Παραβίασαν τον Κώδικα Δεοντολογίας και Ακεραιότητας, 
για παράλειψη αναφοράς και αποτυχία συνεργασίας στη διάρκεια έρευνας».

Πηγή: SDNA

Λιγότερο από μήνας έμεινε, μέχρι τις εκλογές, και η απερχόμενη Διοίκηση Λιόλιου έχει πολλά πλέον ανοικτά θέματα, εκτός των στοιχηματικών, τη «εποπτευόμενη» διαιτησία, τις Εθνικές ομάδες, το «εποτευόμενο – μη αξιοκρατικό» αναπτυξιακό, και άλλα για να απολογηθεί.

Το ερώτημα είναι ποια τελικά διοίκηση θα λύσει όλα αυτά τα θέματα?

Γιατί το Ελληνικό Μπάσκετ, πορεύεται με ένα βήμα εμπρός – τρία βήματα πίσω!

Διαβάστε

Σχετικά άρθρα

Πάνω