Είστε εδώ
Αρχική > ΟΛΕΣ οι ΕΙΔΗΣΕΙΣ > ΓΣ στα μουλωχτά!

ΓΣ στα μουλωχτά!

ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ η ΕΚΛΟΓΙΚΗ Γ.Σ. του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

Πριν “αλέκτωρ λαλήσει τρις”, επιβεβαιώθηκε το άρθρο μας της 19/8/24, με τίτλο “Ελλειψη Πληροφόρισης”

Μετά από τρία χρόνια χωρίς καμμιά ανακοίνωση για Ετήσιες Τακτικές Γενικές Συνελεύσεις, η διοίκηση του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ επιχειρεί την ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ που οφείλει για το 2024, εν κρυπτώ!

Εξηγούμαστε…

Με βάση το καταστατικό του Συλλόγου, άρθρο 23, οι Γ.Σ. του Συλλόγου προγματοποιούνται κάθε ΙΟΥΝΙΟ, και με κοινοποίηση της πρόσκλησης σε αυτή, σε κάθε πρόσφορο μέσο, έντυπο ή ηλεκτρονικό για την ενημέρωση των μελών του Συλλόγου.

Στο άρθρο 24, ορίζονται τα σχετικά με την απαρτία για λήψη αποφάσεων της ΓΣ.

Στο άρθρο 26, με τίτλο ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ, ορίζεται το πώς γίνονται οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ πρέπει να δημοσιοποιείται ο πίνακας των υποψηφιοτήτων τρεις (3) μέρες πριν τις εκλογές.

Τι ακριβώς κάνει η Διοίκηση του ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ?

1. ΔΕΝ έχει δημοσιεύσει πρόσκληση για Ετήσια Γενική Συνέλευση από τον Ιούλιο του 2021.

2. Δεν έχει υπάρξει καμμιά ΔΗΜΟΣΙΑ ανακοίνωση για τη σύγκληση της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης που θάπρεπε να γίνει τον ΙΟΥΝΙΟ του 2024.

3. Τυχαία έπεσε το μάτι μας σήμερα 25/8/2024, σε μια “υπενθύμιση” για αυτή, που δημοσιεύθηκε στο Facebook του Συλλόγου, (δείτε ΦΩΤΟ)


4. Υπενθύμιση σε κάποιο “κλειστό” κύκλο που διαφεντεύει τον Σύλλογο του Γαλατσίου, και μάλιστα σε χώρο άγνωστο στα μέλη, σε κάποιο γραφείο (?) στα Πατήσια (Πατησίων 337 και Μπάμπη Αννίνου 1).??? Λες και ο Δήμος Γαλατσίου δεν έχει αίθουσες για τέτοιες χρήσεις.

5. Τι τρέχει με τον ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ? Είναι ο Δήμαρχος Γαλατσίου ενήμερος για αυτές τις μεθοδεύσεις, συμφωνεί, αυτός που παρέχει στο Σύλλογο και ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ και ΜΠΑΛΟΝΙ Γήπεδο αποκλειστικής χρήσης?

Ποιός Δικαστικός Αντιπρόσωπος (όπως ο νόμος ορίζει) θα δεχθεί τη νομιμότητα αυτών των επερχόμενων αρχιαιρεσιών, με το τρόπο που αυτές οργανώνονται?

Γιατί ο επίσημος ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ δεν κάνει ανακοινώσεις – διαφημίσεις για τις Ακαδημίες του στα social media, αλλά το έργο αυτό επιτελεί μόνο ο προπονητής του Συλλόγου στους προσωπικούς του λογαριασμούς?

Γιατί το επίσημο site του Συλλόγου (www.galatsibasket.gr), είναι ανημέρωτο από το Σεπτέμβρη του 2023? Ο λογαριασμός στο FB και στο INSTAGRAM από τον Γενάρη του 2024. Τι θέλουν να κρύψουν οι διαχειριστές του?

Πόσοι προπονητές βιοπορίζονται από το Σύλλογο, με ποιές συμβάσεις έργου? Πόσα είναι τα παιδιά στις Ακαδημίες? Απαντήσεις που θάπρεπε να δίνονται σε κάθε Γενική Συνέλευση!

Έχει η περιφέρεια Αττικής (ως από το νόμο έχει δικαίωμα – ως πρώην Νομαρχία) ελέγξει τα βιβλία του Συλλόγου και έχει πραγματοποιήσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ διαχειριστικό έλεγχο?

Αρκετά πλέον με τους κατά δήλωσή τους “υπευθύνους”, πτυχιούχους και μη προπονητές – διοικητικούς παράγοντες που βρίσκουν χώρο ύπαρξης και αναγνωρισιμότητας σε αθλητικούς Συλλόγους και διαχειρίζονται παιδικές αγνές ψυχές αφήνοντας τες με ανεξίτηλα παιδικά τραύματα.

Αρκετά!!!

Διαβάστε

Σχετικά άρθρα

Πάνω